Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt5669936
Page 1
Download de app Download de app

The Recall

Veel plezier met The Recall kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

The Recall

2017
Horror
90min.
16geweld grof taalgebruik angst

Deel The Recall

Je vrienden laten weten dat je The Recall wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk The Recall

Moeite met waar je nou The Recall moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor The Recall:

€ 8,99 per maand
Vanaf € 2,99 bij iTunes

Samenvatting

Wesley Snipes is quot;The Hunterquot;. Een voormalige gevechtspiloot die oneervol is ontslagen omdat hij er publiekelijk op aandringt dat aliens zich voorbereiden om de aarde aan te vallen. Hij leeft nu verborgen in de wildernis, om zich voor te bereiden op de fatale dag. Brendan en zijn vrienden zijn op vakantie in het gebied, net op het moment dat onverklaarbare weersverschijnselen de planeet aarde schokken. De wereldleiders zijn onwetend, maar de jager weet precies wat er aan de hand is.

Regisseur en acteurs

Mauro Borreli (regisseur), Wesley Snipes, RJ Mitte, Jedidiah Goodacre, Laura Bilgeri, Niko Pepaj, Hannah Rose May, Scott Nettleton, Sean Millington, Graham Shiels, Tracey Hway, Megan Pereira, Benjamin Dewalt, Reid Anderson, Sydney Powers, Edward Gin, Laura Benty, Elisha Kriis, Donald Baillargeon, Guy Griffithe, Vicellous Reon Shannon, Dane Bowman
We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?