Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt0059742
Page 1
Download de app Download de app

The Sound of Music

Veel plezier met The Sound of Music kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

The Sound of Music

1965
Musical
172min.
6

Deel The Sound of Music

Je vrienden laten weten dat je The Sound of Music wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk The Sound of Music

Moeite met waar je nou The Sound of Music moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor The Sound of Music:

€ 2,99 bij KPN on demand
Vanaf € 3,99 bij iTunes
€ 6,99 per maand

Samenvatting

Maria is een levenslustig meisje. Ze is als novice het klooster binnengetreden, maar heeft moeite om zich neer te leggen bij de strenge leefregels. Ook al is ze vastberaden om God naar behoren te dienen en non te worden, de Abdis oordeelt dat ze tijdelijk het klooster moet verlaten om levenservaring op te doen en uit te vissen hoe ze haar toekomst ziet. Zo komt ze terecht in Salzburg bij de familie Von Trapp. Kapitein Von Trapp is een weduwnaar die alleen instaat voor de opvoeding van zijn zeven kinderen. Hij heeft net zijn twaalfde gouvernante aan de deur gezet. Maria staat bijgevolg voor een ontzettend moeilijke opdracht. Ze moet niet alleen de affectie van de kinderen winnen, maar hen ook een degelijke opvoeding geven en bovendien moet ze uitmaken wat ze zelf wil.

Regisseur en acteurs

Robert Wise (regisseur), Julie Andrews, Christopher Plummer, Eleanor Parker, Richard Haydn, Charmian Carr, Nicholas Hammond, Heather Menzies, Duane Chase, Angela Cartwright, Debbie Turner, Kym Kareth, Peggy Wood, Anna Lee, Portia Nelson, Ben Wright, Daniel Truhitte, Norma Varden, Marni Nixon, Gilchrist Stuart, Evadne Baker, Doris Lloyd, Ada Beth Lee, Doreen Tryden, Bert Stevens, Gertrude Astor, Frank Baker, Bill Lee, Margery MacKay

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?