Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt0159097
Page 1
Download de app Download de app

The Virgin Suicides

Veel plezier met The Virgin Suicides kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

The Virgin Suicides

1999
Drama
97min.
12grof taalgebruik angst

Deel The Virgin Suicides

Je vrienden laten weten dat je The Virgin Suicides wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk The Virgin Suicides

Moeite met waar je nou The Virgin Suicides moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor The Virgin Suicides:

Vanaf € 3,99 bij iTunes

Samenvatting

In een rustig en conservatief stadje in het Amerika van de jaren '70 leven de knappe, maar mysterieuze Lisbon-zusjes. Wanneer één van de meisjes zichzelf van het leven berooft, zet zij met deze dramatische daad het leven van de hele famillie op zijn kop. Meer en meer sluit de familie zich af van de buitenwereld, totdat de meisjes zelfs het huis niet meer uit mogen. Terwijl hun buurjongens een laatste poging ondernemen om de meisjes uit hun isolement te redden, escaleert de situatie volkomen. Vijfentwintig jaar later zijn de jongens de Lisbon-zusjes nog steeds niet vergeten. Hun fascinatie duurt voort. Ze proberen alsnog het raadselachtige verhaal achter de zelfmoorden aan de hand van dagboekfragmenten en brieven te reconstrueren.

Regisseur en acteurs

Sofia Coppola (regisseur), Kirsten Dunst, Josh Hartnett, A.J. Cook, James Woods, Kathleen Turner, Leslie Hayman, Hanna Hall, Chelse Swain, Jonathan Tucker, Noah "40" Shebib, Anthony DeSimone, Lee Kagan, Michael Paré, Scott Glenn, Danny DeVito, Robert Schwartzman, Hayden Christensen, Kristin Fairlie, Giovanni Ribisi, Joe Dinicol, Giovanni Ribisi
We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?