Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt9647768
Page 1
Download de app Download de app

The Wild Goose Lake

Veel plezier met The Wild Goose Lake kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

The Wild Goose Lake

2019
Misdaad
113min.
16

Deel The Wild Goose Lake

Je vrienden laten weten dat je The Wild Goose Lake wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk The Wild Goose Lake

Moeite met waar je nou The Wild Goose Lake moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor The Wild Goose Lake:

Te zien bij LAB111,
maandag 13 juli
€ 4,99 bij Pathé Thuis
€ 4,99 bij Ziggo On Demand
€ 4,99 bij Picl
Bekijk nog 1 bron meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

Wanneer de leider van een beruchte motorbende per ongeluk een agent doodschiet en er een prijs op zijn hoofd komt te staan, slaat hij op de vlucht. Achtervolgd door zowel politie als gangsters die uit zijn op het tipgeld, verstopt hij zich aan de oevers van het Wildeganzenmeer waar een mysterieuze prostituee hem hulp biedt in ruil voor haar vrijheid. Beiden bevinden ze zich op een doodlopend spoor, wanhopig op zoek naar een uitweg. Samen zijn ze bereid om nog één laatste keer te gokken en hun lot op het spel te zetten. Na het succes van Gouden Beer-winnaar Black Coal, Thin Ice is regisseur Diao Yinan terug met de virtuoze neo-noir The Wild Goose Lake, een in neon doordrenkt visueel spektakel over een spannende klopjacht door de straten van hedendaags China. Diao's kleurrijke, gestileerde film was geselecteerd voor de hoofdcompetitie van Cannes en kreeg er lovende recensies van de internationale pers.

Regisseur en acteurs

Diao Yi'nan (regisseur), Liao Fan, Kwai Lun-Mei, Hu Ge, Wan Qian, Huang Jue, Qi Dao, Chen Yongzhong, Zeng Meihuizi, Zhang Yicong
We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?