Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt10785310
Page 1
Download de app Download de app

Three Summers

Veel plezier met Three Summers kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Three Summers

2019
Tragikomedie
94min.
al

Deel Three Summers

Je vrienden laten weten dat je Three Summers wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Three Summers

Moeite met waar je nou Three Summers moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Meesterlijke komedie over een groot corruptieschandaal in Brazilië, gezien door de ogen van het hoofd van de huishouding van de luxe villa waarin een vermogende Braziliaanse familie leeft. Zij behoudt ondanks alles haar opgewektheid en haar gevoel van loyaliteit, en laat geen gelegenheid onbenut om de situatie in haar voordeel te laten werken. Elk jaar in december organiseren Edgar en Marta een uitbundig familiefeest in hun luxe zomerhuis aan het strand. In 2015 lijkt alles tiptop in orde, ondanks enkele gespannen telefoontjes en een gast met een enkelband. In 2016 wordt het jaarlijkse feest abrupt afgelast. Het schandaal dat volgt is gebaseerd op het echte criminele onderzoek Operatie Carwash. Three Summers bekijkt het grote witwasschandaal door de ogen van de omstanders, een huishoudster en een vergeten bejaarde vader, beide slachtoffers van de neoliberale nachtmerrie. Wat gebeurt er met de onzichtbare mensen die in de cirkel van de rijken en machtigen leven, als hun levens instorten? De huishoudster, schitterend gespeeld door de Braziliaanse acteerlegende Regina Casé (The Second Mother, Me You Them) vertrouwt op haar vindingrijkheid. Bij elke duizelingwekkende nieuwe plotwending weet ze haar opgewektheid en haar gevoel van loyaliteit te behouden, en laat ze geen gelegenheid onbenut om de situatie in haar voordeel te laten werken. Met haar meesterlijk-komische timing weet de charismatische Regina Casé een balans te vinden tussen naïviteit en slimheid. De nieuwste speelfilm van regisseur Sandra Kogut (Campo Grande) is zo een briljante komedie over grove klassenongelijkheid en de oneindige vindingrijkheid van degenen die zo vaak achter het net vissen.

Regisseur en acteurs

Sandra Kogut (regisseur), Regina Casé, Rogério Fróes, Gisele Fróes, Alli Willow, Otávio Müller, Saulo Arcoverde, Edmilson Barros, Gustavo Machado, Ygor Manoel, Vilma Melo, Carolina Pismel, Daniel Rangel, Carla Ribas, Alexandre Varella, Cláudia Ventura, Paulo Verlings, Luciano Vidigal

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?