Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt6772524
Page 1
Download de app Download de app

Trouble

Veel plezier met Trouble kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1

Trouble

2019
Animatie
87min.
6geweld angst

Deel Trouble

Je vrienden laten weten dat je Trouble wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Trouble

Moeite met waar je nou Trouble moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Trouble:

Vanaf € 4,99 bij iTunes
€ 7,99 per maand
€ 4,99 bij Pathé Thuis
€ 4,99 bij KPN on demand

Samenvatting

Het hondje Trouble is geboren met een gouden bot in zijn mond. Hij heeft alles wat zijn hondenhart begeerd. Zijn baasje, een rijke barones, is de allerliefste! Maar als zij er plotsklaps niet meer is, wordt Trouble door haar irritante kinderen bij het vuilnis gezet. Als blijkt dat ze zonder hem geen kans maken op de erfenis, ontstaat er een klopjacht op Trouble. Ondertussen is de vrolijke viervoeter in een doldwaas avontuur in de stad belandt met o.a. wilde honden, zingende eekhoorns en een boze pizzabakker. Uiteindelijk neemt het getalenteerde zangeresje (ingesproken door Stefania) Trouble onder haar hoede, tot de kinderen van de barones hem weer opsporen. Kiest Trouble weer voor zijn luizenleventje of voor het echte hondenleven?

Regisseur en acteurs

Kevin Johnson (regisseur), Big Sean, Pamela Adlon, Lucy Hale, Marissa Jaret Winokur, Joel McHale, Wilmer Valderrama, Kevin Chamberlin, Colby Lopez, Jason Mraz, Snoop Dogg, Cesar Millan, Manny Streetz, Conrad Vernon, Harland Williams, Betty White

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?