Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt10418630
175117651,176606555
Page 1
Download de app Download de app

True Mothers

Veel plezier met True Mothers kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1

True Mothers

2020
Drama
140min.
9angst

Deel True Mothers

Je vrienden laten weten dat je True Mothers wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk True Mothers

Moeite met waar je nou True Mothers moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor True Mothers:

€ 8,50 bij Picl
€ 9,99 bij Pathé Thuis
Vanaf € 3,99 bij T-Mobile Thuis
€ 3,99 bij KPN on demand

Samenvatting

Na An en Radiance keert de gerenommeerde Japanse regisseur Naomi Kawase terug met een ontroerend verhaal over familie en moederschap. Warm, menselijk, genuanceerd en met een perfect gevoel voor dat wat ons leven waarde geeft. Satoko en haar man hebben het goed, maar het lukt niet om zwanger te worden. Ze besluiten voor adoptie in aanmerking te willen komen. Zo worden ze de ouders van Asato, een jongetje geboren uit een onstuimige puberliefde. Jaren later komt hun gezinsgeluk onder spanning te staan als een onbekende jonge vrouw zich aandient en beweert Asato's echte moeder te zijn. Satoko gaat de confrontatie met deze Hikari aan. Wie is ze en wat is er destijds gebeurd? Gebaseerd op een roman van Mizuki Tsujimora en met de herkenbare visuele kracht van Kawase, die de film een unieke intensiteit geeft. True Mothers maakte deel uit van de officiële selectie van Cannes 2020.

Regisseur en acteurs

Naomi Kawase (regisseur), Hiromi Nagasaku, Arata Iura, Aju Makita, Miyoko Asada, Hiroko Nakajima, Tetsu Hirahara, Ren Komai, Taketo Tanaka
We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?