Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt6415416
Page 1
Download de app Download de app

Mug

Veel plezier met Mug kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Mug

2017
Drama
91min.
12drugs- en/of alcoholmisbruik grof taalgebruik

Deel Mug

Je vrienden laten weten dat je Mug wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Mug

Moeite met waar je nou Mug moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Mug:

€ 4,99 bij Pathé Thuis

Samenvatting

Jacek houdt van zijn hond en heavy metal. Hij racet in de weilanden bij zijn huis en in de discotheek danst hij wild met zijn vriendin Dagmara. Voor zijn werk als bouwvakker bouwt hij mee aan 's werelds grootste Jezus-standbeeld. Alles lijkt voor hem op rolletjes te lopen, maar zijn leven wordt flink op de proef gesteld wanneer hij bij een arbeidsongeval ernstig verminkt raakt aan zijn gezicht. Als eerste persoon in Polen ontvangt Jacek een gezichtstransplantatie, wat veel aandacht oplevert in de media. Hoewel hij als nationale held wordt beschouwd, herkent Jacek zichzelf niet meer in de spiegel en weten de dorpsbewoners van zijn ouderlijk dorp niet hoe ze moeten omgaan met zijn nieuwe uiterlijk. Onthechting en eenzaamheid steken voor hem vervolgens de kop op. Intussen wordt het standbeeld van Jezus alsmaar groter en groter.

Regisseur en acteurs

Małgorzata Szumowska (regisseur), Mateusz Kościukiewicz, Agnieszka Podsiadlik, Malgorzata Gorol, Roman Gancarczyk, Dariusz Chojnacki, Robert Talarczyk, Anna Tomaszewska, Martyna Krzysztofik

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?