Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt1099212
Page 1
Download de app Download de app

Twilight

Veel plezier met Twilight kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Twilight

2008
Fantasy
116min.
12geweld angst

Deel Twilight

Je vrienden laten weten dat je Twilight wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Twilight

Moeite met waar je nou Twilight moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Twilight:

Vanaf € 3,99 bij iTunes

Samenvatting

Isabella Swan is een normale Amerikaanse studente, die verliefd wordt op Edward Cullen. Maar die heeft een groot geheim: hij is een vampier. Als Isabella dit ontdekt is ze echter niet bang, ze houdt van hem. Edward doet dan ook zijn best om de verleiding zijn geliefde leeg te zuigen, te weerstaan. Maar hoe sterk is hij? En lukt het hem om de andere vampiers, die niet het doorzettingsvermogen van Edward hebben, bij Isabella weg te houden?

Regisseur en acteurs

Catherine Hardwicke (regisseur), Kristen Stewart, Robert Pattinson, Billy Burke, Taylor Lautner, Peter Facinelli, Ashley Greene, Jackson Rathbone, Elizabeth Reaser, Kellan Lutz, Nikki Reed, Anna Kendrick, Sarah Clarke, Gil Birmingham, Rachelle Lefevre, Cam Gigandet, Edi Gathegi, Michael Welch, Christian Serratos, Justin Chon, Tyson Houseman, Matt Bushell, Gregory Tyree Boyce, Ned Bellamy, José Zúñiga, Ayanna Berkshire, Stephenie Meyer

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?