Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt6012754
Page 1
Download de app Download de app

Uilenbal

Veel plezier met Uilenbal kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Uilenbal

2016
Familie
80min.
6

Deel Uilenbal

Je vrienden laten weten dat je Uilenbal wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Uilenbal

Moeite met waar je nou Uilenbal moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Uilenbal:

€ 2,99 bij Pathé Thuis
€ 9,99 per maand
Vanaf € 2,99 bij iTunes
Bekijk nog 1 bron meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

Uilenbal gaat over de 8-jarige Meral (Hiba Ghafry) die net is verhuisd. Ze wil graag met de kinderen uit haar nieuwe buurt spelen, maar het maken van nieuwe vrienden valt niet mee. Op haar kamer ontdekt ze de muis Piepiep en ze neemt hem mee op schoolkamp. Dankzij Piepiep sluit Meral onverwachts vriendschap met het populaire meisje Desi (Jashayra Oehlers), de stoere Jason (Matheu Hinzen) en de verlegen Vito (Felix van de Weerdt). Wanneer Piepiep echter in een onbewaakt moment door een uil gegrepen wordt, lijkt Meral ontroostbaar en geeft haar nieuwe vrienden de schuld. Tijdens een spannende tocht om de uilenbal met Piepiep's botjes te zoeken, ontdekt Meral hoe belangrijk vriendschap kan zijn.

Regisseur en acteurs

Simone van Dusseldorp (regisseur), Mimoun Oaïssa, Matheu Hinzen, Hiba Ghafry, Birgit Schuurman, Felix van de Weerdt, Mariana Aparicio Torres, Hayo De Wilde, Bente Wallenburg, Tyrone Sjauw Pan, Alexander Silva Verstappen Grin, Sharai Troostwijk, Bob Fosko, Jashayra Oehlers, Jade de Bruin, Tamar van Zutphen, Fabian Jansen, René van 't Hof

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?