Page 1
tt0441909
1436737
Page 1
Download de app Download de app

Volver

Veel plezier met Volver kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Volver

2006
Tragikomedie
121min.
al

Deel Volver

Je vrienden laten weten dat je Volver wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Volver

Moeite met waar je nou Volver moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Volver:

3,99 per maand bij Cinéart
€ 9,99 per maand
€ 6,58 bij bol,com
€ 10,99 bij Bookspot
Bekijk nog 1 bron meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

Volver is een bruisende en geestige film van Pedro Almodóvar, over een excentrieke familie van vrouwen, moederschap, het leven en de dood. Met glansrollen voor Penélope Cruz en Carmen Maura. Raimunda (Penélope Cruz) woont in Madrid met haar 14-jarige dochter Paula en haar luie dronkaard van een man. Haar zus Soledad (Lola Duenas) is gescheiden en runt een illegale haarsalon vanuit haar appartement. Drie jaar geleden verloren de zussen hun ouders in een brand. Wanneer hun tante Paula overlijdt, nemen de zaken een bovennatuurlijke wending: moeder Irene (Carmen Maura) keert terug vanuit de dood om losse eindjes op te lossen. In het Spaans betekent "Volver" terugkeren. Voor VOLVER keerde Almodóvar terug naar zijn geboorteplaats in La Mancha. Het betekent ook de terugkeer van zijn twee muzes: Carmen Maura (MUJERES AL BORDE DE UN ATAQUE DE NERVIOS), met wie Almodóvar na grote successen in de jaren '80 brouilleerde, en ook Penélope Cruz keert terug. Sinds ze in 2001 met VANILLA SKY haar geluk in Amerika beproefde, had ze geen film meer in Spanje gemaakt. Voor Volver werd ze genomineerd voor een Oscar en Golden Globe. The Guardian schreef over de film: "Overweldigende rijkdom, kleur en warmte."

Regisseur en acteurs

Pedro Almodóvar (regisseur), Penélope Cruz, Carmen Maura, Lola Dueñas, Blanca Portillo, Yohana Cobo, Chus Lampreave, Antonio de la Torre, Carlos Blanco Vila, María Isabel Díaz, Neus Sanz, Leandro Rivera, Yolanda Ramos, Carlos García Cambero, Natalia Roig, Eli Iranzo, Fanny de Castro, Concha Galán, Magdalena Brotto, Pepa Aniorte, Isabel Ayúcar, Elvira Cuadrupani, María Alfonsa Rosso, Agustín Almodóvar, Mila Espiga, Valeria Vereau

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?