Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt1175491
Page 1
Download de app Download de app

W.

Veel plezier met W. kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

W.

2008
Biografie
129min.
12geweld grof taalgebruik

Deel W.

Je vrienden laten weten dat je W. wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk W.

Moeite met waar je nou W. moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor W.:

€ 5,99 bij Bookspot
Vanaf € 2,99 bij iTunes
€ 6,99 bij bol,com

Samenvatting

George W. Bush is ongetwijfeld één van de meest controversiële figuren in de recente internationale geschiedenis. Tijdens zijn presidentschap kreeg hij van het volk zowel het hoogste als het laagste waarderingscijfer voor een Amerikaanse president ooit. Net na 11 september 2001 scoorde hij een waardering van 90%. Medio 2007 was het percentage het laagst met 27%. Net als zijn presidentschap is ook het leven van de 43ste president van de Verenigde Staten er altijd één van hoge pieken en diepe dalen geweest. Geboren in een vooraanstaande familie lag er al vanaf jonge leeftijd een hoge druk op George W. Hij kende een onbezorgde jeugd en een succesvolle periode in het bedrijfsleven maar verloor zichzelf daarna in de drank. De ontmoeting met zijn vrouw en zijn bekering tot het geloof gaven hem de houvast zijn problemen te overwinnen en zich te ontpoppen tot belangrijkste leider van het Westen.

Regisseur en acteurs

Oliver Stone (regisseur), Josh Brolin, Elizabeth Banks, Toby Jones, Ellen Burstyn, Ioan Gruffudd, Thandie Newton, Richard Dreyfuss, Scott Glenn, James Cromwell, Jeffrey Wright, Bruce McGill, Michael Gaston, Jason Ritter, Rob Corddry, Stacy Keach, Colin Hanks, Jesse Bradford, Marley Shelton, Noah Wyle
We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?