Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt2356464
Page 1
Download de app Download de app

Stormwind

Veel plezier met Stormwind kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Stormwind

2013
Familie
101min.
alangst

Deel Stormwind

Je vrienden laten weten dat je Stormwind wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Stormwind

Moeite met waar je nou Stormwind moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Stormwind:

€ 5,99 bij Bookspot
Vanaf € 3,99 bij iTunes
€ 8,99 bij BoekenVoordeel
€ 10,99 bij mediamarkt,nl
€ 8,99 per maand
Bekijk nog 3 bronnen meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

Wanneer Mika haar laatste examen niet haalt wordt ze naar de stallen van haar strenge oma gestuurd. Daar moet ze de hele zomer leren om haar examen te halen. Maar ze weigert om de hele vakantie in de boeken te zitten op haar kamer. Ze krijgt een sterke band met het wilde paard Stormwind. Ze ontdekt dat de stal failliet gaat en dat ze Stormwind gaan verkopen aan de plaatselijke slager. Samen met de staljongen Sam bedenkt ze een plan. Ze moet leren paardrijden en met Stormwind de wedstrijd winnen om zijn leven te redden. Maar dan komt oma erachter dat Mika bij Stormwind zit en verbied haar om nog bij hem in de buurt te komen. Mika gaat stiekem trainen met de opa van Sam. De wedstrijd is een regelrechte ramp. Stormwind rent recht op Sam af waardoor Sam in coma raakt. Mika ziet nog een uitweg om Stormwind te redden: ze loopt weg met Stormwind. Maar dan wordt Stormwind ziek... Stormwind is een prachtig geschoten film over een jonge vrouw die op zoek is naar vrijheid en succes op haar eigen voorwaarden.

Regisseur en acteurs

Katja von Garnier (regisseur), Detlev Buck, Cornelia Froboess, Nina Kronjäger, Marvin Linke, Tilo Prückner, Jürgen Vogel, Hanna Binke, Marla Menn, Henriette Morawe, Amber Bongard, Peter Meinhardt, Martin Butzke

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?