Page 1
tt5198068
150201876,191349894,191349893
Page 1
Download de app Download de app

Wolfwalkers

Veel plezier met Wolfwalkers kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1

Wolfwalkers

2020
Animatie
103min.
6geweld angst

Deel Wolfwalkers

Je vrienden laten weten dat je Wolfwalkers wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Wolfwalkers

Moeite met waar je nou Wolfwalkers moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Wolfwalkers:

Te zien bij Filmhuis Alkmaar,
woensdag 22 september 09:00
€ 4,99 per maand
Te zien bij Filmschuur,
zondag 19 september 11:00
Weten in welke bioscopen Wolfwalkers draait?
Kies een stad

Samenvatting

In een magisch Ierland wonen Wolfwalkers. Je herkent ze aan hun fonkelend rode haar en grote ogen. Zij kunnen niet alleen praten met wolven, maar ook wonden genezen en zelf in een wolf veranderen. Mensen denken dat Wolfwalkers hen beschermen tegen de wolven, maar eigenlijk is het andersom. Het zijn de wolven en de natuur die bescherming nodig hebben. Als leerling-jager Robyn met haar vader naar Ierland reist, om de laatste wolven te doden, leert ze Mebh kennen. Mebh blijkt een Wolfwalker te zijn, net als haar moeder. Wanneer haar moeder spoorloos verdwijnt, gaan Robyn en Mebh op zoek naar haar. Robyn wordt steeds verder mee gezogen in een geheime, betoverende wereld. Een bijzonder spannend en adembenemend mooi avontuur, vol van magie, Keltische mythes, vriendschap en liefde voor de natuur, die zowel kinderen als volwassenen zal betoveren De film wordt sinds zijn première op Filmfestival Toronto de hemel in geprezen en gezien als dé grote kanshebber voor de Oscars. Het zou een terechte bekroning zijn voor regisseur Tomm Moore en zijn studio Cartoon Saloon die eerder al respectievelijk twee (Song of the Sea, The Secret of Kells) en drie Oscarnominaties (The Breadwinner) voor hun vorige films binnen sleepten.

Regisseur en acteurs

Tomm Moore (regisseur), Ross Stewart (regisseur), Honor Kneafsey, Sean Bean, Simon McBurney, Eva Whittaker, Tommy Tiernan, Maria Doyle Kennedy, Jon Kenny, John Morton, Oliver McGrath, Niamh Moyles, Nora Twomey, Paul Young
We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?