Page 1
tt8058904
119766011
Page 1
Download de app Download de app

Yao

Veel plezier met Yao kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Yao

2018
Komedie
103min.
algrof taalgebruik

Deel Yao

Je vrienden laten weten dat je Yao wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Yao

Moeite met waar je nou Yao moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Yao:

€ 9,99 per maand
€ 8,99 bij bol,com
Vanaf € 4,99 bij iTunes
€ 10,99 bij Bookspot
3,99 per maand bij Cinéart
Bekijk nog 3 bronnen meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

De 13-jarige Yao woont in een dorp in het noorden van Senegal. Hij wil niets liever dan zijn held ontmoeten: Seydou Tall (Omar Sy, Intouchables), een beroemde Franse acteur. Die bezoekt toevallig Dakar om zijn nieuwe boek te promoten en keert voor het eerst terug naar zijn land van herkomst. Yao trotseert moedig de 387 kilometer naar de hoofdstad om zijn droom te verwezenlijken. Seydou is zo onder de indruk van Yao dat hij besluit de jongen te vergezellen op zijn terugreis voordat hij terugvliegt naar Parijs. Het is het begin van een bijzondere reis vol avontuur die Seydou niet alleen naar het dorp van Yao brengt, maar ook naar zijn eigen afkomst.

Regisseur en acteurs

Philippe Godeau (regisseur), Omar Sy, Fatoumata Diawara, Lionel Louis Basse, Germaine Acogny, Alibeta, Gwendolyn Gourvenec, Abdoulaye Diop, Ismaël Charles Amine Saleh, Mame Fatou Ndoye, Aristote Laios, Aboubacar Dramé, Amadou Diop, Dior Diouf, Christophe Bigot, Fatimata Kane
We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?