Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt0100994
1416201
Page 1
Download de app Download de app

Young Guns II

Veel plezier met Young Guns II kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Young Guns II

1990
Actie
104min.
12geweld grof taalgebruik

Deel Young Guns II

Je vrienden laten weten dat je Young Guns II wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Young Guns II

Moeite met waar je nou Young Guns II moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Young Guns II:

5,00 per maand bij Film1
Vanaf € 2,99 bij iTunes

Samenvatting

Samen met zijn oude makkers Doc en Chavez en drie nieuwe kompanen gaat Billy The Kid weer op pad. De tijden zijn echter veranderd en de boeren en grootgrondbezitters laten de macht van het geld spreken en trachten hun economische positie te bestendigen door schijnbaar fatsoen en politieke invloed. In dat wereldbeeld is er geen plaats voor avonturiers zoals Billy The Kid en zijn Regulatorbende. De boeren ervaren de onberekenbare vrijbuiters als een bedreiging en huren Pat Garett in om hen uit te schakelen. Emotieloos, koel en alleen voor het geld gaat Garett achter de bende aan, richting Nieuw-Mexico.

Regisseur en acteurs

Geoff Murphy (regisseur), Emilio Estevez, Kiefer Sutherland, Lou Diamond Phillips, Christian Slater, William Petersen, Alan Ruck, R. D. Call, Balthazar Getty, Jack Kehoe, Robert Knepper, Tom Kurlander, Viggo Mortensen, Leon Rippy, Tracey Walter, Bradley Whitford, Scott Wilson, James Coburn, Jenny Wright, Mickie McGowan, Michael Eiland
We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?