Page 1
tt0069528
1121440
Page 1
Download de app Download de app

Young Winston

Veel plezier met Young Winston kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Young Winston

1972
Biografie
124min.
12

Deel Young Winston

Je vrienden laten weten dat je Young Winston wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Young Winston

Moeite met waar je nou Young Winston moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Young Winston:

Vanaf € 3,99 bij iTunes

Samenvatting

Dit is het fascinerende verhaal van de bewogen carrière van een van de grootste publieke persoonlijkheden van de twintigste eeuw: Winston Churchill. Winston Churchill is het kind van de politieke mislukkeling Lord Randolph en de hooghartige Lady Jennie. Winstons ouders hadden een stormachtige relatie en in reactie hierop stortte Winston zich op zijn carrière. Hij begon zijn loopbaan als oorlogscorrespondent in India en werd daarna een ware held in Zuid-Afrika tijdens de Boerenoorlog. De ijdele, rebelse en volhoudend ambitieuze Churchill wist zich uiteindelijk een weg te banen tot in het Britse Parlement.

Regisseur en acteurs

Richard Attenborough (regisseur), Robert Shaw, Anne Bancroft, Simon Ward, Jack Hawkins, Ian Holm, Anthony Hopkins, Edward Woodward, John Mills, Patrick Magee, James Cosmo, Jane Seymour, Robert Hardy, Laurence Naismith, Reginald Marsh, Dinsdale Landen, John Woodvine, Clive Morton, Robert Flemyng, Richard Leech, Colin Blakely
We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?